Veckan som gått

Har varit ledig i 3 underbara dagar. Var välbehövligt i feber och förkylningstider! Tisdagen spenderades med jenkan ute i ryssbo, det blev bakning, tv-spelning och grillpremiär :) så underbart gott!! Det är den godaste maten. Onsdagen blev det tre kronor tittande, för att sedan ta tåget till stockholm för att köra hem pappas bil eftersom att han har köpt en motorcykel som behövdes köras hem. Idag, torsdag så har jag jobbat och fick reda på en mycket trevlig och roolig sak :) berättar mer sen när det är helt spikat! Och nu då, har precis kikat på BB. Snart blir det lite tre kronor tittande innan man somnar. Måste bara hitta fram några kläder tills imorn, då det tydligen ska bli utgång, hm. Jobbar till 21, så det kommet bli lite stressig, därav att jag måste mecka ihop en outfit redan ikväll, gå på systemet innan jobbet imorn osv osv. Får väl se hur det går! Annars blir det en hemmakväll om det inte går som jag vill. Det var väl det jag hade och dela med mig nu! God natt

Ledig dag = shopping
Just nu

Helt död efter helgens jobb, inte okej att jobba med förkylning och feber! Blev aningen längre pass idag än vad det skulle ha blivit.. Skulle ha jobbat 8-20.30 med 2,5 tim rast.. Men istället blev det 6.45-20.30 med 30 min rast! Visst, det blir mer pengar, men kroppen tar stryk. Men skit i det, jag är hemma nu och jag lever. Huvudsaken det :) Och jag är ledig måndag OCH tisdag, LYX!! Nej, nu ska jag stänga ner och sätta på Tre Kronor och krypa till sängs :) God Natt

Ännu en jobbhelg

Har rast för tillfället, sen börjar kvällsgörat! Hade ju varit roligare ifall man inte behövde dra hela lasset själv :/ Jag som gått och blivit förkyld igen, är inte så pigg på att jobba "själv". Det är nog min lilla guldklimp som har smittat mig. var frisk innan jag var barnvakt, då var han lite förkyld. Och nu är jag det! Men jag fick ju träffa honom iaf :) Hatar att bossa, man ser väl själv vad som behövs göras och man frågar väl om man ska hjälpa till när man springer runt som en dåre fram och tillbaka!! Hoppas på en bra kväll!

Mobilblogg

Här är det bra dött. Har nämligen inget intressant att dela med mig. Jag bor i stort sett på jobbet känns det som! Har dock köpt en ny säng :) det var på tiden!! Och ikväll efter jobbet blev det en mysig kväll hos Sofie och Linus med Jenny och Johnny :) 5e hjulet, jag vet. Tur att Bosse var med, så jag inte vart helt solo ;) en tålig sak vi kom på några gånger under kvällen: vi satt och pratade om damsugare och dess märken och påsar (!) och facket (!) snacka om att man börjar bli "gammal". Var inte länge sen (läs något år) man drack och festade varje helg och planerade nästkommande utgång med kläder osv osv. Nu är man nästan aldrig ute eller festar, jag har nog bara varit ute 1 gång detta år, och det är snart april. Innan dess var jag väl ute i början på december, inte ens juldagen var jag ut på! Men det kan ju bero på att det är inte speciellt kul längre och det är bara nästan yngre som är ute nu. Och man är för lat för att gå ut i en annan stad. Jag reser hellre :) Nu vart det ett litet osammanhängande inlägg märker jag, men det var de jag hade att dela med mig! Dags att sova, jobbet väntar imorn, som vanligt på en helg! God natt

Barnvakt

Dagen är kommen :) och det går så bra, just nu ligger han o sover, min guldklimp :) bilder kommer sen, för jag har inte listat ut hur man lägger in bilder när man bloggar ifrån mobilen!

Bullbak i ryssbo

Idag blev det först lunch på Bullen med Jenny & Sofie, sen drog vi ut till ryssbo och bakade bullar :) Nu sitter jag fortfarande här ute och väntar på middag som man ska bli bjuden på. Inte fel :) Efter det slår vi till på en semla, är ju trotts allt semeldagen idag :) nu är det visst dags för skip-bo i väntan på sjömansgrytan!

Söndagskväll

Den spenderar jag på jobbet nu, men slutar om ca 1 timme :) Snart dags för solsidan också, får springa och småglutta lite!!

Skjut mig

Hemkommen ifrån jobbet, dödstrött... SNARK!
Vill bara gå och lägga mig och soooova!!
Men icke, ska i väg om ca 1 timme, så kanske dags att
typ, hoppa in i duschen, göra sig i ordning.
Men har ingen ork, mina ben är döda, jag är död.
..Skjut mig, snällaEn bra kväll ♥

Fredag

Säkert undrabara fredag för många, men för mig är det bara en vanlig dag i vardagen denna helg. För jag jobbar hela helgen! Så klockan står på 05:50 imorn, tjoho.. Så istället för att dricka vin ikväll (som alla andra verkar göra) så blir det fanta ikväll! Lika gott det :)

Men imornkväll blir det lite mys med tjejerna, mat, vin & mello står på schemat!

Nu ska jag väl fortsätta glo på Let´s dance.

Ha en bra kväll


Mobilblogg

Nu ska vi se om det funkar! Igår blev shopping med grannen! Skriver ordentligt sen vad det blev för inköp. Hade en mardröm i natt, att jag vaknade upp och det var en stooor spricka i displayen på min telefon. Tur att det bara var en dröm! Nu blir det våra bästa år innan det är dags för jobb!!

Just nu

Hemkommen ifrån Västerås. Har varit på handledarutb.
Var väl rätt intressant, men allt visste man redan, men kan
vara bra med lite uppdatering. Igår, 1 Mars så hade jag haft
mitt körkort i 6 år. Snacka om att tiden går foooort..
Och när man säger att man haft det så länge, brukar man få
frågan: "Hur gammal är du egentligen"?

På tal om det, så var ja hos frissan i måndags.
Klippte burret och slinga. Billigt (!), hör o häpna, 1050 kr.
Och jag blev nöjd. Skit bra, dit ska jag fortsätta gå!

Nu, ja, äta nått kanske? Med tanke på att lunch/middag bestod
av en kaka på körskolan!

Imorn: Västerås (igen) med grannen, därefter jobb..

RSS 2.0