Äntligen

Är allt som har med julen att göra, över! Blev utgång på juldagen, var sådär. Sen skulle jag ha åkt på kryssning igår (annandagen). Gick ju inte alls :( Måste fått i mig nå skit eller nått på juldagen :/ Kl:02 inatt mådde jag fortfarande inte bra, weard!
Så det var sängen hela dagen/kvällen igår, usch!


Bartender

Karriärbyte? Har nu ikväll jobbat mitt första pass som bartender, på nyöppnade Pulse :) Trodde att jag skulle få stå bredvid någon o kolla på o hjälpa till. Men icke, fick en "egen" kassa och jobbade själv :) Fick fråga om hjälp 2-3 ggr bara, så jag är ganska nöjd med det, med tanke på att jag aldrig stått i en bar förut. Riktigt skoj var det iallafall :) ser fram emot nästa gång! :)Dan före dan före dopparedan

Första året jag är ledig över jul/nyår sen jag tog studenten. Vad gör man? ;) Kunde lika gärna ha jobbat, är inget fan av julen direkt och nyår är överskattat!

Igår blev det en sväng till Bromma, och sen god middag på kvällen med vänner :)

Och en sak till, jag har slutat röka!


Jag vill ha Mars, nu!

Är nog världens gladaste för tillfället. Fick nämligen världens bästa överraskning igår, från att blivit ignorerad på en fråga på ett sms, så hade vi tänkt likadant och det var redan fixat. Telepati eller nått! Jag är i alla fall super glad, tack tack TACK <3

AVICII 2 mars, check!


Julbord

Har varit på julbord ikväll på K14 med "gamla" jobbet. Var trevligt och gott. Vart dock inget traditionellt julbord, det blev förrätt, varmrätt och efterrätt. Trodde att jag skulle rulla hem, vem får i sig en trerätters? Är inget fan av förrätt, så åt lite räkor av toastskagen, sen var det foundy till varmrätt med potatisgratäng och pepparkaksglass med varma hjortron till efterrätt, gott!

Nu är det sängen o skilda världar som gäller :)

God natt


Gravid

Min fina syster <3


Fredagskväll

Hade en bra dag på jobbet :) Dock den sista dagen, för den här gången. Lite annorlunda att jobba på en skola istället för ett demensboende, folk hela tiden som är i rörelse, ljudnivån är helt annan osv osv. Hoppas man får komma dit igen :)

Det är fredagskväll, och jag är hemma! Hör o häpna. Blev medbjuden på lite glöggdrickande hos en vän. Meeen, jag tackade nej och stannade hemma. Kommer inte ihåg när jag var hemma en fredagskväll senast.. Känns lite skumt. Lagade lite mat o köpte lite gott. (varför undrar jag nu, jag äter väääldigt sällan godis, nästan aldrig) Har väl ätit 7 godisar, och nu vill jag inte ha nå mer. Värt att då köpa godis för 60 kr, hm! Total blackout tror jag.. Jaja, den som är sugen på godis, kom hit! Nu är det idol som gäller iallafall, första fredagsfinalen jag kollar på, brukade följa det förut. But hey, life changes. Tydligt det.

Heppåer


God morgon

Fredag morgon och jag är lite mör i kroppen efter fotbollsträningen igår! Men det är en skön känsla!
Ska snart bege mig till nya jobbet, kunskapsskolan :) Sen är det ledig helg, som innehåller roligheter!

Hitta ett par skit snygga skor när jag o Hanna var i Västerås o shoppade i måndags. Synd bara att dom var så dyra (1500:-). Någon som vet en billigare variant?


RSS 2.0