Söndag

Helgen har varit kanon! :) Jobbade till 21 i fredags, hem o svira om och drack lite öl med Anna innan vi gick ut. Skulle ju ha gått till nya stället, men det var smetfullt, så vi gick till stammis stället All in :) Sen hamnade vi på efterfest på småtimmarna!

Lördag, jag o syrran var till Uppsala en sväng, sen så åt vi pizza. Lite kvalitétstid <3
På kvällen böt jag, Hanna och Anna ut Enköping mot Uppsala, var hos bror Mellgren innan, sen gick vi till escobar, där Enköpings bandet Hopen Serbos spelade. Vi åker till en annan stad, men det resulterade ändå i att det var mest Enköpings bor där, lyckat. Men kul hade vi :)

Söndag idag, och då blir det Bingolotto med syrran, Stoffe o deras vänner!
Jag hatar dock det, har aldrig vunnit ett skit på det, o kommer aldrig göra..

Wish me luck


Tankar

Funderade ett bra tag igår om jag skulle åka på fotbollsträningen eller inte. Jag tog rätt beslut och åkte! Var riktigt skönt att få springa av sig lite och tänka på annat.

Tack alla vänner och nära för ert stöd <3


Tvärvändning

Ett telefonsamtal kan vända allt upp och ner på ett par minuter....


Seg dag med bra avslut

Har varit inne hela dagen och känt mig lite halvt död. Pallra mig till slut till Ica och sen ner till färgnyans som hade målarträff ikväll :)

Sen tjattrade jag o Sofie i 1,5 h om allt mellan himmel och jord. Kändes som om vi pratade i ca 15 min bara, men blev lite längre än så :)

Senare bar det iväg på filmkväll, trevligt :) Precis hemkommen, så nu är det väl dags att försöka sova lite. Problemet är dock att jag inte alls är trött. Skulle ha kunnat kolla på en till film, men sällskapet var inte lika pigg :p

God natt


Fotbollsträning

Då har man avklarat den första fotbollsträningen på många år. Var jävulskt jobbigt. Kommer inte ihåg när jag sprang så här mycket senast. Och nu var det ändå en lugn träning. Överlevde iaf (om man bortser ifrån den stukade handleden, som gör ont som faaaaan)!!

Jaja, på't igen ba..


Fotbollsskor

Har ju sagt länge att "jag ska" börja träna igen, "men nästa träning kommer jag", osv osv. Men det håller inte längre, fick sånt sug efter att spela fotboll igår, så idag jag jag o köpte nya fotbollsskor. Då måste jag ju börja, kan ju inte ha ett par fotbollsdojjer stå hemma o skräpa bara. Så rik är man inte!! Så om 1h börjar min första fotbollsträning efter 7-8 års uppehåll.

Hoppas att man överlever...


Rockfest

Dags för den årliga rockfesten :) Pappas band ska spela, så bandtröjan är på!


Awesome weekend

Fredags, ledig. Följde med och assisterade på en hopptävling :) Sen hem o stressa lite för att åka ner till bachohallen för att kolla på hockey, grabbarna vann :) Sen vidare ut på all in, riktigt kul och sen ett besök på hörnan osv! Bra dag o kväll!

Lördag, ut till stallet strax efter kl:7, sen var det full fart. Sen var det höstmiddag hos Emma :) God mat och trevligt sällskap, sen begav vi oss ut. Hade det skoj, men mådde som ett ... På söndagen! Jag o Hanna var döda, sen tog vi oss i kragen o lagade mat o kollade på film.

Måndag, jobb och sen biff, bea, bärs och fotbollsgalan!

Tisdag, ridning med 3 galna hästar och sen jobb.

Idag, haft planeringsdag med jobbet hela dagen på Haga slott, sen fika med Sofie och nu inväntas filmsällskap!
Ta mig tillbaka till Turkiet!


Onsdag

Jag följde med Hanna på hennes ridlektion, trodde bara att jag skulle få värma upp den andra hästen lite lätt, men icke. Jag fick hoppa ;) Hanna höll på att dö när ridläraren sa åt mig att göra det, jag har ju inte hoppat på ca 13 år. Men det gick bra :)

Sen åkte jag o syrran till erikslund o shoppade lite :)


RSS 2.0