L Y C K A <3

Idag kl:16:29 blev jag moster åt en liten Vincent <3 Längtar efter att få träffa honom!


Äntligen

Lite kvalitétstid med Jenny och Milton :) Åkte ut dit en sväng efter jobbet!
Alltid lika mysigt och roligt att träffa dom. Mysa med Milton och prata med Jenny! Blir ju lite tight nu när man jobbar till 18-18:30 mån-fre, plus fre & lör, har ju annars kunnat bestämma ganska mycket själv hur jag ska jobba. Så nu får man hitta de små luckorna efter jobbet ist.

Dags att sova, god natt.


Lill Lördag

Har precis landat i soffan efter dagens arbetspass, väääldigt skönt ;)
Lite för skönt eftersom jobbarkompisarna vill till Västerås vid 22:30-23 och festa en stund! Men jag känner mig gammal, om jag följer med, kommer jag hem sent och får inte sova spec mkt, hur kommer jag då orka med morgondagen på jobbet?!

Var ju inga problem förut, men nu är det ett nytt jobb, nytt tankesätt, MYCKET siffror, så hjärnan går ju på högvarv om
dagarna! Inte så smart att vara trött då. Men å andra sidan så lever man ju bara en gång! Hmm..

Är i varje fall ledig i helgen :) Ska bli skönt! Och på fredag är min syster beräknad att föda, spännande. Min lillasyster ska bli mamma, hon kommer att vara mamma inom 2 veckor, helt sjukt. Och jag kommer att bli moster <3


Söndags död

Min enda lediga dag, och jag vaknar 9:30, yey! Sov människa...
Jobbat hela veckan på KD och helgen på Pulse / saga krog, så det blev dubbel pass i fredags! I går var det Pulse 33, den värsta "club dagen" att jobba, men dom skötte väl sig någorlunda igår, "ungdomar" är dock 7 gånger bättre!

Idag hoppas jag på att få träffa Jenny :)
Ska förbi jobbet en sväng också!
Lill lördag

Igår blev det att ta en öl på byn! Fira att jag har blivit med jobb :D Så nu har jag två jobb. Känns kanon! Dom ringde i måndags och jag börjar imorn. Det går fort i hockey ;)


Avicii

Sitter och dricker en öl och taggar inför avicii som jag och Hanna ska på ikväll. Kommer att bli grymt kul :)


Mars

Idag är det 1 mars. För 7 år sedan var jag väldigt nervös till en början, sen vart det bara värre. Tills han sa "grattis, du är godkänd". Jag tog alltså mitt körkort för 7 år sedan, SJU år.. Shit, det var ju as länge sen. Tiden går grymt fort!

Igår blev det äntligen lite tid med Hanna, vi åt tacos, drack öl och kollade på fotbollen. Hon är den som förstår mig bäst, så jag saknar våran tid!

Stannade till på jobbet påvägen hem, blev kvar till stängning, hjälpte till och sen åkte vi till donken, satt där i nästan 2 h tror jag. Sen vart det sängen! Somnade med kramper i magen, och vaknade med dem.. :/ Så blev ingen bra sömn där.

Tänkte bara vara hemma idag, men gick och fikade en sväng!
Sen kom det hjärnspöken, så var emo hela dagen/kvällen. Orkade inte träffa folk, så skippade fotbollsträningen :( Sprang dock 2,5 km själv ist, skulle nog behövt det dubbla, men rensades lite i skallen iaf!

Nu blev det ett mysko inlägg! Men man orkar inte hålla skenet uppe jämt och låtsas som om man är världens gladaste och mår som en prinsessa liksom. Finns väl ingen människa till det. Och nu valde jag att dela med mig lite. Kanske gör att jag kan sova lite i natt.. Visar sig. Hoppas på en bättre dag imorn! Kvällen kommer bli grym iaf, finns INGEN eller INGET som kan förstöra den.

God natt


RSS 2.0