Kärt återbesök

Har hängt med grannen idag, vilket var ett tag sen! Riktigt kul att ses igen, får gå tillbaka till dom gamla rutinerna sen = ses oftare :)


Storslaget

Vart efterfest efter jobbet i lördags, den avslutades kl 12 i söndags :) Jag hade kul!

I gårkväll var jag och Hanna ut till Jenny och Johnny och hälsade på deras lilla bebis Milton. Jätte fin var han, helt perfekt :)


Söndag

Känns som om att det är söndag idag, för att man har jobbat två kvällar/nätter i rad nu. Men kul att det är jobb ikväll med, jag verkligen älskar mitt nya jobb :) Man är med på festen, fast ändå inte! Underbar personal, som en liten familj.
Synd bara att man börjar så sent, jag skulle kunna börja nu! Men men, 7 Tim kvar cirkus.
Får försöka slå ihjäl den här dagen på nå sätt så man får börja jobba snart.


Babylycka

Nu är han äntligen här, lilla Milton :) Jenny och Johnnys lilla son!
Grattis älskade vänner <3


Födelsedag

Det var min födelsedag igår, så nu är man 25 barre. Var en bra dag! Gjorde en tårta på em som sedan släkten kom och åt upp. Sen var jag på All in med systrarna Mellgren :) Dom överraskade mig med paket och en öl :) Dom kan dom <3 Sen fick jag en födelsedags drink av min chef på Pulse :)
Vart inte så långvarigt med systrarna, tyvärr. Men då satt jag mig med "kollegorna" istället. Och sen fortsatte kvällen hos Delice med lite vin :)
Var en riktigt bra kväll med människor jag tycker om :)


Gott Nytt År

Nyårsafton igår, jag hängde lite med syrran på dagen innan det var dags för jobb :) Yes, jag jobbade även detta nyår, har ju dock ett nytt jobb nu, så det var riktigt kul att jobba! :) Jag var ju med på festen, fast på "andra sidan". Minst lika kul! Total missade 00 slaget dock, var nog många andra som också gjorde det eftersom att det var full rulle i baren tills vi stängde!
Sen vart det cheesburgare, champagne, mintu, groggar mm :)

2011 är över, dags för 2012 att leverera! Börjar med att fylla år imorn.

God fortsättning :) (önskar chifen också) haha!
RSS 2.0