Back to work

Nu är man inte sjukskriven längre, så nu är man fit for fight, back on track :)
Jobbdag nr 2 idag, mjukstartade igår med en delad tur, kl.7-20.30. Kändes som vanligt :)
Idag blir det lugnare, 15-21. Hunnit med att tvätta, diska o städa på fm och nu sitter man i soffan och bara väntar ut tiden, värdelöst. Men nu är det inte så lång tid kvar!


Kareoke

Blev en kareoke kväll igårkväll, hur kul som helst. Till en början var det bara jag o pappa som sjöng (vi får alltid "börja", tills dom andra fått i sig lite). Sen var nästan alla uppe o sjöng!
Tiden gick så fort, o vips så var kl närmare 00, då åkte vi ner till all in där bakslag spelade, dom kan verkligen få igång folk. Sen hamnade vi på hörnan (som i vanlig ordning). Var riktigt skoj där med, var nån trubadur där som spelade lite bugg/twist låtar, kul att "ful dansa", twista lite :p
Träffade på nån snubbe som ville bjuda med mig till Dubai också, inte helt fel. Synd bara att snubben var 1.50 lång, 35+ och var ifrån Beirut (inget fel på det), men han var kass på engelska. Sen fick jag gömma mig för honom resterande tiden.
Kvällen avslutades bra ;)

Söndag, knallade till misto uno för en pizza, sen vart det att hjälpa Hanna flytta lite. Sen tog vi en pause o åkte till idrottshuset o kollade på fotboll.

På kvällskvisten lagade flugan o jag mat, snackade skit, analyserade o funderade lite.. Som vanligt :p

Nu är det dags att sova, börjar jobba imorn igen :) efter en 2 månaders sjukskrivning, usch. Får se om jag kommer ihåg hur man gör/beter sig.

God natt



Fredag

Började dagen med en ridtur, vi bytte hästar. Till en början gick det bra, tills hästarna började skena med oss! Ren tur tror jag att jag höll mig kvar. I full sken, med endast 1 stigbygel på en åker, och en tvär sväng ut på asfalten, sen fick jag stopp på henne.

Sen tänkte jag, Hanna och Linnea ha en trevlig kväll på K14, med mat och mys efter att vi har "rivit" ner kakel o grejjat hela dagen. Vi fick in maten, men fobdyn funkade inte riktigt som den skulle. Men personalen fattade inte riktigt det, väldigt otrevliga bemötna vart vi osv. Så efter det tyckte vi nästan att våran kväll var förstörd.

Men vi gick vidare till all in, skulle bara vara där en stund. Vart öl efter öl, och till slut hamnade vi på hörnan som stänger 02. Men vi hade det riktigt kul :)



På väg

Ut mot hästarna för lite ompyssling och en ridtur. Är skönt när man börjar dagarna såhär, man är pigg hela dagen sen.

Och träningsverken har släppt, så nu kanske dom oanvända ridmusklerna (inte använda på ca10-15 år) har blivit lite uppmjukade.


Sömnlös natt

Hatar när man får sådana nätter.. Sovit 1-1,5 som max i sträck, sen varit vaken 15-20 min. Natten tog ju aldrig slut!

Kanske var det fullmåne igår, någon som har koll? Brukar inte kunna sova då.

Dags att käka lite frulle för att sedan bege sig mot färgnyans.


Magrutor

"Åh fan, du har ju magrutor. Grabbar, känn". Det var en av kommentarerna i fredaga natt, haha.

Började fredags kvällen i stallet, sen lite vin hos Hanna och därefter all in, där det kändes som om vi knallade in på en studentfest. Inte en människa över 20 tror jag. Så vi gick vidare till hörnan. Det blev en komisk, skum och en riktigt rolig kväll ;) och på vägen hem diskuterade vi kök med ett par grabbar, då kommentaren "Du har ju magrutor har jag hört, så du lär ju kunna sätta kakel", dök upp.

Lördagen, ut på morgonen till stallet med Hanna o Linnea! Sen hem och efter kl 15 åkte jag o H ut igen, då blev det en ridtur, över till ön o mata djur o in till stan igen för lite tacos med vänner hos Hanna. Ifrån att vi bara var 3 pers ifrån början, slutade det med att vi vart 12 st :) Vidare till all in, sen hörnan. En lyckad kväll ifrån start :)

Söndagen, började med pizza, sen en ridtur (vi rider i skogen o H hör ett skott, tittar på mig och utbrister "älgjakt, just fan, det är ju älgjakt nu). Sen avslutade vi söndagen i ishallen för att kolla på hockey, liljan-vik (4-2).
Var även Arvids 1 års dag <3

Måndag, har häng med syrran!






Bebis mys

Har varit och hälsat på Fias nykläckta 4 dagars bebis Molly :) Så himla liten och söt!


I-lands problem

Hur svårt ska det vara att hitta ett par tighta jeans? Tydligen jätte svårt... Sitter dom bra i midjan, är dom förstora i rumpan och benen. Sitter dom bra i midja och rumpa, är dom förstora i benen. Sitter dom som en smäck på ben och rumpa, går det inte att knäppa dom!! Blir tokig... Har nog provat varje märke som finns tror jag!

Någon som vet vart det finns jeans med bra passform?


Härlig morgon i solen

Klockan ringde 6:30 i morse, då var det bara att kliva upp för att åka ut till stallet med Hanna :) Jätte fin och härlig start på dagen i solen på hästryggen!


Fotboll

Ikväll är det Sverige-Holland. Matchen kollas på tsm med Hanna, hos Hanna med lite käk :)

Igår fick vi liv i vårat älskade Nintendo 8a bitars, så jag o syrra nöter det nu på dagarna ;)


Helgen

Hängde med syrran i fredags, åkte och storhandlade och lagade mat.

Sen åkte jag med Hanna och tog in hästarna, för att sedan Ha en mysig kväll med tjejerna. Fotboll & idol tittande. Eller, mest prat faktiskt ;)

I lördags började dagen med att ta upp min resväska på vinden. Antar att det inte blir någon mer resa i år :( Kunde ha varit i marmaris nu, men icke! Sen rensade jag ur min garderob och byråer, två stora påsar. Fattar inte hur allt har fått plats. Men då vet jag nu att det finns plats för mycket nytt nu ;)

På kvällen blev det vin med Hanna & Anna :) Började med "stalltjänst", innan vi fick korka upp. Sen blev det all in och sen hörnan. Riktigt galen och rolig kväll ;)

Söndagen, jag o Hanna gick till wickmans och pratade av oss lite. Sen lite senare på em kom grannen över, vi gick o handlade lite och lagade sen mat och satt och pratade marmaris minne, herre gud. Så himla roliga och störda grejjer man har gjort där, och det största frågetecknet är: hur fan hinner man med allt på 2 v. Låter på oss när vi pratar att vi har varit där i flera månader i streck, allt man varit med om, haha!! Underbara land.

Idag pratade jag med en ssk, jag kommer bli fortsatt ss :(
Efter det knallade jag till Hanna för lite prat, och sen kom syrran o hämtade mig där, så är hos s nu!


Scary

Kolla på dom 3 prickarna på näsan i 10 sek, kolla sedan upp i taket och blinka några gånger..


Härlig dag i selimiye


Påbackade

Inte varje dag man blir påbackad. Jag o syrran stannade utanför Ica, då en bil börjar backa emot oss, och han ser inget och reagerar inte när syrran lägger sig på tutan! Tur att det inte blev större skada än vad det blev, en liten bula och nån repa!

Är hos syrran nu, ska till Sofie senare för lite middag och planering inför 100års festen!

Nu har natta kommit hit med lilla söta mini också :)


Lugn onsdag

Hände en grej när jag och syrran åkte till Ica idag. Vi parkerade bilen, och en pojke/kille öppnar hennes dörr och ger henne en ros, sen kommer han runt till mig, tar mig i hand och börjar krama mig och ger även mig en ros. "Det här kommer att kosta pengar sa jag till Lina". Då lämnar han en lapp till henne där det stod:"Jag är 16 år och kommer ifrån Rumänien och jag får inget socialbidrag". Vi sa att vi inte hade några pengar och gav tillbaka rosorna! Det känns så konstigt när sånt händer, det är 2012 snart. Han var dock bra klädd och såg välvårdad ut för att inte ha några pengar!
Då börjar man ju tänka om dom bara luras. Dom äldre damerna kände nog för honom, jätte söt och artig kille.

Nog om det, han var borta när vi kom ut igen.. Har varit till Natta en sväng och hälsat på hennes nya bebishund, Mini. SÅ söt, fick plats i handflatan. Låg och sov innanför min jacka bra länge, slutade med att hon låg uppe i jackärmen.

Blev ett besök hos pappa sen också, deras band har beställt t-shirtar med deras logga på som vi ska ha på oss på rockfesten dom ska spela på. Heej supportergänget! Blir nog bra..

Dags att säga God Natt


Mys tisdag

Dagen började tidigt, redan kl 10 var jag och Jenny i grannstaden Västerås! Lite shopping stod på schemat, blev några påsar som fick följa med hem. Sen vart det lunch med Jonkan och vi knallade runt en stund till efter det.

Sen åkte vi och hämtade Bosse hos veterinären, då han har blivit av med kulorna. Sen vart det fortsatt mys ute i ryssbo :) Och jag provade att äta couscous för första gången, helt ok!

Kanske kommer bilder imorn på inköpen!


Poetiskt

Syrrans väggtext som JAG valt och satt upp (med lite hjälp av henne).


Bullbak

Det blev till att baka bullar iallafall :) Åkte upp till syrran och slängde ihop en deg. Tre olika smaker, vanilj, kanel och vanilj&kanel. Så då har den här dagen också gått..


Oktober

Nu är oktober här, vilket märks. Hösten är här, som verkligen inte är något för mig. Jag är en sommar, värme och sol tjej. Så höst och vinter kan jag gärna vara utan, men inte så lätt att undgå när man bor i Sverige! Kallt, grått och mörkt.

Tur att man har vänner man kan ha lite skoj med, som i lördags. Vi var på K14 och åt mat för att fira fina Hanna som fyllt 26 år, sen fortsatte vi till all in och avslutade kvällen på hörnan. Var en jätte trevlig kväll :)

Nu är det måndag igen, och jag börjar bli riktigt trött på att vara sjukskriven! Det går väl an när man har något att göra, eller har någon att umgås med. Men idag är en sån dag då alla antingen jobbar eller är upptagna!
Hade jag haft ett större kök och frys hade man ju kunnat baka, men dåligt med plats för det..


Seg, segare, Emma

Min uppdatering är inte den bästa.. Men nu när appen (äntligen) kommit kanske det blir bättre!

Veckan i marmaris i augusti var awsome :) Riktigt kul partyvecka! Dock slutade den inte bra. Två av oss blev sjuka, en där nere sista kvällen innan vi skulle åka hem och jag 3 dagar efter vi kommit hem. Så det blev sjukan för min del i en vecka med dropp och -3 kg. Plus 1 månads sjukskrivning! Har aldrig varit/blivit sjuk när jag har varit utomlands och man är ju ändå ganska berest! Tråkigt, men det avskräcker inte mig. Skulle kunna åka tillbaka imorn! Nu mår vi bra iallafall, så nu är man inte isolerad längre!

Lite roliga nyheter nu, jag ska bli moster OCH gudmor i mars <3 Min älskade lilla syster ska bli mamma! Jätte spännande och roligt :)

Förra lördagen blev det 25 årsfest ute i ryssbo, riktigt trevlig kväll :) Om man bortser ifrån min förbannade huvudvärk som spökade hela kvällen/natten, men hade kul ändå!

Vad mer har hänt? Umgåtts så mycket som möjligt med vänner nu när man är ofrivilligt ledig, börjat rida lite smått med/hos en vän. Hästar än något som man saknat, och fotbollen. Men den har jag inte tagit tag i, än! Någon släpa i väg mig på en träning tror jag..

Nu får det räcka för ikväll, för imorgon väntas det middag med vänner!

God natt


RSS 2.0